Heeft u snel een loodgieter nodig?

Bel dan ons spoednummer:

Renovatiewerkzaamheden in Amstelveen

Behalve voor spoedklussen, het leggen van leidingen of het aansluiten van apparatuur kunt u ons ook inschakelen voor een renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer, het installeren van een nieuwe CV installatie of voor het aanbrengen van nieuw zinkwerk en dakbedekking.

Zinkwerk

Lekkende dakgoten zijn niet alleen vervelend maar zorgen uiteindelijk ook voor de nodige schade. Het is dan ook belangrijk dat uw regenwaterafvoersysteem van boven tot beneden in goede staat is. Onze loodgieters repareren of vervangen uw oude zinken goten en passen alle afvoeren aan naar uw wens.

Dakbedekking

Ook in het geval van lekkage of slijtage aan het dak van uw huis, garage of bijkeuken bent u bij 24uur-loodgieter.nl aan het juiste adres. Na reparatie of vervanging van de oude dakbedekking en het aanbrengen van aluminium dakranden of zinken deklijsten is uw dak is weer helemaal als nieuw!

Centrale verwarming (CV)

Om aangenaam te kunnen wonen of werken is een prettig binnenklimaat van groot belang. Onze loodgieters kunnen hiervoor zorgen door bijvoorbeeld:
Het uitbreiden of compleet installeren van een cv-installatie
Vervangen van radiatoren/radiatorkranen
Vloerverwarming

Sanitair

Wilt u uw badkamer verbouwen en wilt u het toilet liever op een andere plek? Onze loodgieters passen de waterleiding en riolering geheel naar uw wensen aan. Ook kunnen wij de renovatie en installatie van uw wc, wastafel, douche, douchewand, bad, douche – of badkraan verzorgen.

Advies en installatie

Wij geven u graag een advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zodat u in de toekomst comfortabel en veilig woont en werkt. Of het nu gaat om het aanleggen van (water) leidingen, het monteren van een toilet of het aansluiten van uw vaatwasser. Uiteraard volgt na ons deskundig advies een snelle en feilloze installatie. U kunt ons bellen op 020-201 41 61 of contact opnemen via het Contactformulier loodgieter Amstelveen op deze website.

Ga naar www.scout4me.nl

Alle bedrijven in je broekzak! Download nu de gratis Scout4me app voor iOs of Android: